Tall d’un carril de la TP-2039 de Tarragona al Catllar per treballs d’asfalt

REDACCIÓ – El Catllar, 17/2/2023

S’inicien els treballs d’asfaltat de les obres de millora de la carretera TP-2039 del Catllar a la N-340 en el seu tram entre la rotonda d’accés a la urbanització Parc de Llevant, al Col·legi British School of Costa Daurada i al Golf Costa Daurada fins a la rotonda de l’autovia A-7.

A partir de dilluns 20 de febrer un carril de la via quedarà tallat completament, donant pas alternatiu regulat per semàfors i per personal de l’obra. Es recomana cercar rutes alternatives. Les obres d’asfaltat es preveu que durin fins al divendres 24 de febrer.

Detalls de l’obra:

Carretera: TP-2039a N-340, ( PK 3+200 al PK 4+000)

Talls alternatius de la via entre el 20 i el 24 de febrer de 2023

Horari del tall: 24 h

Afectació a la carretera: Tall d’un carril amb senyalització semafòrica i senyalistes.

Foto: Imatge de les afectacions a causa de les obres a la carretera TP-2039. / DIPUTACIÓ DE TARRAGONA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This