Detinguts quatre joves per danys a vehicles i altres propietats privades a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 17/2/2023

La matinada de dissabte a diumenge passats va ser moguda al barri marítim d’Altafulla i és que un grup de joves va dedicar-se a passar l’estona causant destrosses a vehicles i diferents elements de mobiliari que es van trobar al seu pas.

Eren vora quarts de dues de la matinada quan la Policia Local d’Altafulla va rebre l’avís que hi havia uns joves trencant retrovisors i vidres d’uns vehicles. Es van desplaçar al lloc dels fets i van poder identificar al grup. Es tractava de quatre nois de Vacarisses i Viladecavalls, un dels quals tenia un apartament a la vila, on s’hi estaven.

A més dels vehicles, però, els joves detinguts estan relacionats amb altres incidències ocorregudes la mateixa nit com la destrossa de mobiliari d’un restaurant de la zona de Botigues de Mar, de diferents torretes del passeig o de la bústia d’un domicili particular.

A més dels cinc vehicles vandalitzats, els joves van tenir temps també de manipular un remolc, moure’l del lloc on estava aparcat i deixar-lo en un altre indret. Per tots aquests delictes contra la propietat privada ja s’han obert diligències contra els joves i han passat a disposició judicial al Vendrell i un d’ells, menor, a càrrec de la fiscalia de menors.

Furgoneta robada

Per altra banda, la Policia ha informat que la mateixa nit es va robar una furgoneta d’un veí dels Munts que l’endemà va poder ser trobada al barri de Sant Martí de Barcelona. En aquesta ocasió els responsables del robatori van ser uns altres delinqüents comuns que no tenen a veure amb els joves de les destrosses.

Foto: Un dels cotxes afectats pels actes vandàlics. / POLICIA LOCAL D’ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This