La rua de la Pobla de Montornès engega el Carnaval al Baix Gaià

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 1/2/2023

Una rua que començarà a les sis de la tarda i que estrenarà un recorregut més llarg donarà el tret de sortida el dissabte 11 de febrer al Carnaval de la Pobla de Montornès, el primer que se celebrarà aquest any al Baix Gaià. El recorregut de carrosses i comparses sortirà des del punt de trobada (carrer de l’Urgell) i seguirà pel carrer de la Cerdanya, carretera T-210, passeig de  l’Estació, vial escola Els Ametllers, passeig de l’Estació i avinguda Catalunya, on s’aparcaran les carrosses.

Un cop acabada la rua, a les vuit del vespre, es farà l’exhibició de ball al poliesportiu municipal i a les deu està previst el lliurament dels premis del Concurs de les diferents colles participants de comparses i carrosses.  El jurat valorarà diferents característiques de les carrosses i comparses: originalitat, complexitat i esforç en l’elaboració, caracterització. Il·luminació i efectes, adequació de la temàtica a la disfressa i si aquesta està feta a mà.

Després està previst un sopar amb carmanyola i a dos quarts de dotze començarà la música amb DJ Juli i després DJ Ferry Lip. Organitzat per la Regidoria de Festes, el Carnaval de la Pobla de Montornès no s’ha celebrat els dos darrers anys a causa de la pandèmia.

Foto: Una imatge de la darrera edició del Carnaval de la Pobla de Montornès. / RICARD DE ARÓSTEGUI

Hemeroteca

Tweets recents

Share This