Es convoca el II Premi Margarida Aritzeta-Vila de Creixell de novel·la criminal

REDACCIÓ – Creixell, 7/2/2023

L’Ajuntament de Creixell i l’Editorial Clandestina, a través de la col·lecció crims.cat, convoquen el II Premi Margarida Aritzeta-Vila de Creixell de novel·la criminal, en el marc del Festival de Novel·la Criminal en Català Creixell-Crims.

La presentació dels originals es tancarà a les dotze del migdia del proper 9 de juny de 2023.  La novel·la guanyadora obtindrà un total de 2.000 euros, aportats per l’Ajuntament de Creixell, destinats íntegrament a l’autor com a premi, i la seva publicació per part de l’Editorial Clandestina, a la col·lecció crims.cat. Accediu a les BASES COMPLETES.

Novetat per als més joves

Així mateix, en el marc del Festival de Novel·la Criminal en Català Creixell-Crims, l’Ajuntament de Creixell ha convocat també el I Concurs Juvenil de Relat de Misteri Creixell-Crims. L’objectiu d’aquest concurs és fomentar l’escriptura entre la població́ juvenil, així́ com fomentar la lectura i la iniciació en el gènere criminal. Accediu a les BASES COMPLETES.

Foto: Una imatge del guanyador de la primera edició, Francesc Puigpelat, i Margarida Aritzeta. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This