Chelo López-Ibarra serà la número dos d’ERC a la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 5/2/2023

Francesc Larios va avançar en la seva proclamació fa unes mesos com a candidat d’ERC a l’alcaldia de la Pobla de Montornès que la candidatura per aconseguir un segon mandat com alcalde del municipi del Baix Gaià comptaria amb moltes cares noves i aquest diumenge, 5 de febrer, ha desvelat el primer nom, concretament la seva números dos. Serà Chelo López-Ibarra, de 47 anys, vicepresidenta de l’AFA i molt implicada amb les activitats del poble.

López-Ibarra ha destacat que “tant la il·lusió que li va transmetre l’alcalde quan li explicava els projectes presents i futurs per la Pobla, com l’equip de treball que han format, no li va fer dubtar gens per agafar el repte d’assumir de dos a la llista”.

La presentació de la segona de la candidatura republicana ha estat el colofó final d’un acte al gimnàs de l’Escola Els Ametllers amb una norantena d’assistents i conduït per Carol Cubota. La primera part de l’acte ha comptat amb la senadora Laura Castel, que ha destacat la comunicació amb l’alcalde ha estat fluïda i ha posat l’exemple de quan va demanar les plaques acústiques per la via del tren -que ha dit que segueix reclamant- o l’eliminació de les bandes sonores de l’autopista que tant molestaven als veïns de Poblamar.

Larios ha fet balanç en la seva intervenció, destacant la millora de la situació econòmica en només quatre anys aconseguint el deute zero i tres anys sense pujar impostos i moltes bonificacions per als ciutadans, a més de baixar molt les despeses que, segons ell. no aportaven res al poble i que l’augment dels ingressos gràcies a les subvencions. Ha repassat també algunes de les inversions, com les millores del cementiri, l’ enllumenat, l’aixopluc de l’escola o dels bars municipals, i les que estan pendents, com la plaça de la Bassa i des les que s’estan preparant, com la reforma completa del passeig de l’Estació. També de les que no s’han pogut fer fins ara però que no perillen, com el Centre Cultural, que ha quedat desert, però que compta amb una subvenció de 120.000 euros per al 2024. L’acte ha acabat amb un concert-vermut amb el Xavi Jaumot.

Foto: Chelo López-Ibarra, a la dreta de tot, amb Carol Cubota, Laura Castel i Francesc Larios, durant l’acte. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This