L’11a edició de la Marxa Castells del Baix Gaià es disputa el 5 de febrer amb 800 participants

REDACCIÓ – Altafulla, 2/2/2023

El proper diumenge 5 de febrer, a partir de les 9nou del matí, se celebrarà l’11a edició de la Marxa Castells del Baixa Gaià, que organitza la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla i que compta amb el suport tècnic de Running Solutions. Aquesta exitosa marxa és una prova no competitiva que uneix els castells de Tamarit, Ferran, El Catllar, La Riera (Castellot) i Altafulla, tenint com a eix vertebrador la llera del riu Gaià.

El recorregut portarà als participants a descobrir per camins i senderons alguns dels paisatges més especials de Catalunya, tant des del punt de vista cultural com natural. Aquest any, tenen l’opció d’escollir entre dos possibles circuits de 17km o 27km, i el podran fer corrents o caminant, tenint fins a 6 hores i 30 minuts per a completar aquest últim recorregut més llarg. Els participants inscrits en la prova tenen fins a tres avituallaments en cursa i una bossa del corredor de regal.  Després de la marxa podran fer ús de les dutxes i, com a final de festa, podran gaudir de vermut, botifarrada popular i cervesa.

Totes les persones participants comptaran amb fotos gratuïtes com a regal i record de la prova. Les inscripcions a l’11a Marxa Castells del Baix Gaià es van tancar a principis de gener a través de la pàgina web de la prova www.marxacastells.com, amb un total de 800 que es van esgotar en només 20 dies.

Cal destacar que de les 800 persones participants, el 51,7 % són dones, el 25 % provenen de fora de les comarques tarragonines (València, Alacant, Osca, Lleida…) i el 20 % són del Barcelonès, amb una xifra que se situa al voltant de les 150 persones.

L’entrega de dorsals es durà a terme aquest divendres 3 al Decathlon de Tarragona de 19h a 20:30h, el dissabte 4 entre les 17:00 i les 20:00, i el diumenge 6 entre 08h i les 09h al Centre d’Entitats del Parc del Comunidor d’Altafulla.

Foto: Un moment d’una edició anterior de la Marxa Castells del Baix Gaià. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This