Tot preparat a Altafulla per la primera edició del Neurona Fest

REDACCIÓ – Altafulla, 2/2/2023

Què passa al nostre cervell quan ens expliquen un acudit? Què pot arribar a fer la Intel·ligència Artificial (IA) per fer-nos riure? Són algunes de les preguntes que intentarà resoldre el Neurona Fest, el Festival de Comèdia i Ciència que acollirà Altafulla els dies 3 i 4 de febrer de la mà del Casal-Auditori la Violeta. I ho farà a través de xerrades amb científics i experts que es combinaran amb monòlegs per part de còmics de primera línia, talent per descobrir, podcasts en directe, vermuts, sessions de DJ i molt més.

Aquest dimarts, 2 de febrer, s’ha presentat l’esdeveniment a la Violeta, amb la presència de l’alcaldessa d’Altafulla, Montse Castellarnau; el director artístic de la Violeta, Juan Cruz; el coordinador de còmics i regidor del festival, Miguel Martín; i el còmic i presentador del Concurs de Comèdia, Guillem Estadella.

Cruz ha explicat que “en aquest gran format barregem dues coses molt interessants com són la comèdia i la ciència, i segurament el Neurona Fest és l’únic festival al món que combina aquestes dues coses”, i ha afegit que “sabem que hi ha una relació directa entre la comèdia i la ciència i, de fet, volem aprofundir-hi amb còmics de primera línia, però també amb científics i experts que ens expliquin quines són aquestes relacions entre ambdós mons”.

Així mateix, Cruz ha concretat que, a més dels shows a la Violeta, “tindrem Concurs de Monòlegs al Faristol, on també faran sessions musicals dos grans còmics com són Pepe Colubi i Héctor de Miguel ‘Quequé’, conegut com a DJ Rancius; tindrem xerrades a la Pallissa de l’Era del Senyor; tindrem un vermut amb monòleg de Miguel Espejo a primera línia de mar, estrenant el Blau, un nou establiment que obre al Passeig Botigues de Mar, etc.”. Carmen Romero i Yunez Chaib són altres noms que passaran pel Neurona Fest.

Monologuistes amateurs participen en un concurs de comèdia i els finalistes actuaran el divendres 3 a les 20 hores. Els guanyadors, entre altres premis, compartiran escenari amb els humoristes professionals el dissabte 4 al vespre a la Violeta. Destaca la capil·laritat del festival, que se celebra en diferents espais del municipi, així com la voluntat de donar l’oportunitat als joves talents de potenciar el seu projecte.

Foto: Fotografia de família de la presentació del Neurona Fest. / AJ. ALTAFULLA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This