Raquel Gámez-Serrano presenta el 3 de febrer la seva darrera novel·la ‘Malabèstia’ a Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 31/1/2023

La Biblioteca Municipal de Creixell acollirà aquest divendres, 3 de febrer, a les set del vespre, la presentació de Malabèstia, la darrera novel·la que ha publicat l’autora local Raquel Gámez-Serrano. L’acte estarà presentat per Maribel Pérez Fontanillas, directora de la Biblioteca, i comptarà amb la participació de l’autora.

El darrer llibre de Gámez-Serrano, va guanyar el XXXI Premi Ferran Canyameres de Novel·la 2022 i ha estat publicat per Pagès Editors dins la col·lecció Lo Marraco Negre.

Raquel Gámez-Serrano va néixer a Barcelona i viu des de fa un parell d’anys a Creixell. És graduada en Educació Social a la Universitat Oberta de Catalunya i en Estudis immobiliaris i de la construcció a la Facultat d’Econòmiques de Barcelona i és Tècnica especialista en relacions públiques i administració.

Ha publicat, entre altres llibres, A la seva pell (2016, Llibres del Delicte), l’assaig Els CIE o la il·legalitat institucional (2017, Llibres del Delicte), No diguis res (2018, Llibres del Delicte), el relat Assassinat de cambra, amb què s’inaugura la sèrie Crims artístics del Museu Nacional d’Art de Catalunya i el conte En nom de Cecília. Ha guanyat diversos premis literaris i és comissària de Creixell. Crims, Festival de novel·la criminal en català, del qual se’n va celebrar la primera edició el juliol passat.

Foto: Raquel Gámez-Serrano és autora de Malabèstia. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This