Pilar Romero repetirà com a cap de llista d’Units per Creixell-FIC

REDACCIÓ – Creixell, 31/1/2023

La Federació d’Independents de Catalunya (FIC) tindrà almenys una candidatura al Baix Gaià i serà a Creixell, amb la llista de Units per Creixell-FIC, que liderarà novament Pilar Romero. Precisament aquest dissabte, 28 de gener, l’executiva de la FIC va celebrar la trobada mensual preelectoral de l’executiva a Cal Cabaler, la Casa de Cultura de Creixell.

“Ho agafo amb més ganes que mai. Aquest darrer ha estat un mandat molt difícil, tant a nivell personal com polític amb la Covid-19, però hem tirat endavant”, ha afirmat Romero al Torredembarra Actualitat, que ha posat en valor la seva experiència, ja que porta com a regidora des de l’any 2003 i només quatre anys ha estat fora del govern municipal.

Romero també destaca que la candidatura que encapçala és independent, la més antiga amb aquesta condició, i està oberta a gairebé qualsevol pacte preelectoral. Reconeix que en el pacte actual amb Junts i ERC no ha estat del tot còmode perquè no ha pogut fer totes les coses que volia. “No pactarem perquè sí, sinó pel bé del poble”, ha declarat.

Avança que en dues setmanes tindran tancada la candidatura, que incorporarà gent jove i proposarà  nous projectes il·lusionants pel municipi.

Sense condicionaments partidistes

En la trobada de la FIC a Creixell de dissabte passat van donar la benvinguda a nous membres i candidatures per les eleccions del 2023, que volen treballar amb la independència genuïna que permet la FIC des de fa quasi 30 anys. “A la Federació d’Independents de Catalunya, com el nom indica, som gent independent que fem prevaldre els nostres valors, la nostra voluntat i la visió de territori sense condicionaments partidistes preconcebuts amb directrius i prioritats molt llunyanes dels interessos i necessitats dels nostres veïns”, afirmen des de la FIC.

També es van plantejar propostes comunes per treballar en la millora de la qualitat de vida dels vilatans a tots els municipis amb humilitat, honestedat i habilitat, qualitats molt importants del municipalisme. “Som presents arreu de Catalunya en governs municipals i comarcals, i acollim sense reserves d’identitat ni ideologia, a totes aquelles persones o agrupacions amb inquietuds adreçades a aconseguir la millora dels seus respectius territoris. Animem a qui no trobi qui li representi ni defensi les seves necessitats a què ens conegui i formi part de la nostra família integrant-se a les actuals candidatures o creant una nova”, conclouen.

Foto: Un moment de la trobada de la FIC a Creixell aquest cap de setmana passat. / CEDIDA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This