Félix Lillo repetirà com a cap de llista del PP a la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 30/1/2023

L’actual regidor no adscrit Félix Lillo serà per segon cop consecutiu alcaldable del Partit Popular a la Pobla de Montornés. Lillo va passar a ser no adscrit a principi de mandat afirmant que “sota les sigles del PP no podia treballar per al poble”, però en els darrers mesos s’ha pogut reconduir la situació i tornarà a ser al cap de llista conservador al municipi poblenc.

Lillo s’ha mantingut tot el mandat a l’oposició però afirma haver tingut una relació fluïda amb l’alcalde poblenc, el republicà Francesc Larios, com ho demostra el seu vot a favor del pressupost municipal per al 2023 o la col·laboració en projectes com el Mercat Medieval.

En tram final de mandat, Lillo s’ha aproximat a Valents, formació que també es presentarà a les eleccions municipals de la Pobla, i va figurar com a secretari general de la formació local, però manté que mai va deixar de ser del PP. L’alcaldable popular recorda la seva vinculació amb la formació conservadora des dels anys setanta, quan encara era Alianza Popular. En diverses ocasions va formar part de la candidatura del PP a Torredembarra.

Foto: Félix Lillo ha estat regidor a la Pobla de Montornès els darrers quatre anys. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This