El PP recupera Jaime Serret i repetirà com a alcaldable per Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 30/1/2023

El Partit Popular tindrà com a candidat a les properes eleccions municipals del 28 de maig a Creixell a Jaime Serret, que repetirà com a cap de llista popular malgrat que a inicis de mandat va abandonar la disciplina de la formació conservadora i s’han mantingut com a regidor no adscrit, formant part de l’equip de govern liderat per Jordi Llopart (Junts).

El comitè electoral del Partit Popular de Catalunya, reunit el passat dijous 26 de gener, va decidir confiar novament en Serret, que ja va ser cap de llista del PP de Creixell a les municipals de 2019. El comitè ha valorat que la seva candidatura va obtenir 2 regidors amb el 17,66% dels vots emesos, millorant els resultats del 2015 i consolidant-se com a tercera força política del consistori, després de Junts i del PSC.

Serret ha palesat el seu agraïment la confiança que ha rebut del comitè electoral provincial del partit a Tarragona així com també  al president del Partit Popular de Catalunya Alejandro Fernández. Ha manifestat que sempre ha tingut les seves idees molt clares i mai ha abandonat la seva ideologia ni els principis del Partit Popular. “La meva intenció i motivació és la de treballar de tot cor pel municipi de Creixell. El municipalisme és la base de la meva actuació: treballar per a tots els creixellencs i creixellenques sense excepció”, ha afirmat.

En les darreres eleccions del 2019 Serret va ser escollit regidor, però, per discrepàncies amb la junta local i la junta provincial, va decidir marxar del partit i ha estat els tres darrers anys del mandat com a regidor no adscrit portant les regidories de comerç i serveis.

Foto: Jaime Serret encapçalarà per segon cop la candidatura del PP a Creix

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This