La Masia Can Martí guanya per segon any consecutiu el ‘Wedding Awards’

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 28/1/2023

La Masia Can Martí, propietat del Grup Claustre i situada la Riera de Gaià,, ha obtingut per segon any consecutiu el Wedding Awards, un guardó que el reconeix a aquest espai de celebracions com a un dels indrets professionals més recomanats per a les celebracions de bodes.

Aquest reconeixement és l’únic del sector que es lliura en base a les opinions de les parelles que s’han casat. La distinció en qüestió té doncs molta rellevància perquè són els propis nuvis els qui, després d’haver gaudit dels serveis que se’ls han ofert a la seva cerimònia, donen la seva opinió i fan el reconeixement al treball realitzat per l’empresa que han contractat.

A nivell internacional, els premis Wedding Awards estan basats en prop de 8 milions d’opinions de les parelles que té el portal. Masia Can Martí competia a la categoria de Banquets en aquests guardons que atorga el portal Bodas.net i en el qual hi prenen part més de 50.000 empreses o emplaçaments que celebren bodes o altres esdeveniments.

Foto: La Masia Can Martí està ubicada a la Riera de Gaià. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This