La candidatura municipalista SOM Creixell es presentarà a les eleccions municipals

REDACCIÓ – Creixell, 27/1/2023

El fragmentat mapa polític de Creixell comptarà en les properes eleccions, el proper 28 de maig, amb una nova formació política: SOM Creixell. Es presenta com “una recent formació política 100% municipalista, desvinculada d’ideologies”.

Iban Calvet, grau mitjà en Arts Gràfiques, és el president de SOM Creixell i serà el cap de llista de la nova candidatura. El seguirà Ana María Hernández, diplomada en Relacions Laborals, i que també és secretària general del nou partit.

Conscients del difícil repte que tenen per davant donada la situació actual del deute consistorial, han comptat, segons expliquen en un comunicat, amb l’opinió i participació dels seus habitants per recopilar les seves inquietuds i necessitats. Durant els darrers mesos han mantingut trobades amb grups de veïns i veïnes de diferents zones del municipi.

Defensen que han elaborat “un programa electoral basat a construir un municipi on la prioritat absoluta sigui una gestió eficient i transparent, que a més a més promogui la participació activa i real dels seus habitants, de les seves associacions i del seu teixit empresarial.”

Foto: Iban Calvet és el candidat a l’alcaldia per SOM Creixell. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This