La jove creixellenca Íngrid Palomares estrena ‘Lobo Feroz’: la seva cinquena pel·lícula

REDACCIÓ – Creixell, 25/1/2023

Adriana Ugarte, Juana Acosta, Javier Gutiérrez, Fernando Tejero, Antonio Dechent o la jove promesa Luna Fulgencio són els companys de repartiment de l’actriu creixellenca Íngrid Palomares en la seva cinquena pel·lícula. Palomares, de 10 anys, la podem veure a partir d’aquest divendres, 27 de gener, a Lobo Feroz, dirigida per Gustavo Hernández.

Lobo Feroz és una pel·lícula dramàtica i thriller que tracta sobre un detectiu que segueix la pista d’un sospitós d’assassinar un nen que va sortir en llibertat per un error. El detectiu comptarà amb la col·laboració de la mare del menor assassinat per mirar de trobar la justícia que el sistema legal no els ha pogut donar. En aquest film, l’Íngrid hi té una petita participació i la podem veure a través dels flashbacks que posen en context la història a través de la qual viatjaran els espectadors.

Dos anuncis aquest Nadal

Aquest passat Nadal, a la jove actriu creixellenca l’hem pogut veure en els anuncis de Glovo i Aldi i ben aviat la podrem veure en un altre espot del qual encara no se’n pot fer pública la marca. L’Íngrid espera aquest 2023  poder participar amb més càstings de cinema i ficció en general i és que ella, tot i ser molt jove, afirma que quan rida “està en el seu lloc”. Diu que li encanta “endinsar-se en els personatges, canviar de registre i treballar les expressions”.

Fins ara, l’Ingrid Palomares ha participat en quatre pel·lícules a més de Lobo Feroz: Padre no hay más que uno 2: La llegada de la suegra, Sin ti no puedo, Padre no hay más que uno 3 i Con los años que me quedan.

Foto: L’Íngrifd Palomares -la nena de l’esquerra- en la presentació aquesta setmana de la pel·lícula al Palacio de la Prensa de Madrid. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This