Acaben les obres de millora de l’aparcament municipal de l’Era de l’Hospital d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 25/1/2023

Des d’aquest dilluns, 23 de gener, els vehicles que es dirigeixen cap a l’entorn de l’ajuntament d’Altafulla ja poden estacionar a l’aparcament municipal que s’ubica sota de l’Era de l’Hospital, al carrer Pepita Farreras. L’Ajuntament d’Altafulla ha enllestit les obres de millora del pàrquing, que han consistit en aplicar paviment estampat en aquest espai de 550 metres quadrats.

Les obres de millora, que han anat a càrrec de l’empresa EU Vendrell, han significat una inversió de 24.747,88 euros (IVA inclòs). Els treballs de condicionament s’han basat, primer, en picar els punts de trobada i regularitzar amb graves el terreny, i segon, en aplicar formigó imprès amb textura de llambordes per adequar-lo amb l’entorn.

Treballs d’asfaltat i pintura al carrer Vinya Gran

Una de les altres millores que s’han materialitzat recentment han estat els treballs d’asfaltat i pintura al carrer Vinya Gran, a la urbanització Robert. També s’ha pintat el voral amb una franja groga per a què els vehicles no hi puguin estacionar ja que l’amplitud de la calçada no ho permet.

Foto: Una imatge de l’aparcament després dels treballs. / AJ, ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This