La Pobla de Montornès torna a tenir un Pla Local de Joventut després de set anys

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 24/1/2023

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha elaborat un Pla Local de Joventut després de set anys de no disposar-ne d’un de vigent. Durant el procés d’elaboració, s’ha intentat recollir la percepció de la realitat que tenen els i les joves, els seus interessos i sobretot, les seves necessitats amb l’objectiu d’identificar els punts febles del conjunt de serveis oferts per l’Ajuntament, i procurar implementar accions que puguin resoldre aquestes mancances.

El Pla Local de Joventut és l’eina de referència per a desenvolupar polítiques de joventut del municipi. El present pla, que té un període de vigència fins el 2025, presenta una anàlisi de la realitat juvenil, juntament amb una anàlisi de les polítiques de joventut municipals i, a la vegada, intenta donar respostes estratègiques als reptes detectats en el procés de diagnosi.

L’Ajuntament de La Pobla de Montornès considera que “és imprescindible situar de nou les polítiques de joventut en l’eix d’acció del govern municipal i per aquest motiu es considera necessari disposar d’una eina de planificació estratègica de les polítiques locals de joventut”. Segons el consistori, aquesta és la manera d’executar unes polítiques coherents, que busquen millorar la situació del jovent del municipi i donar resposta a les seves necessitats.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This