L’assemblea d’Alternativa Altafulla escull Montse Castellarnau cap de llista per a les properes eleccions

REDACCIÓ – Altafulla, 20/1/2023

Montse Castellarnau optarà a continuar com a alcaldessa d’Altafulla després de ser escollida per unanimitat cap de llista de d’Alternativa Altafulla en l’assemblea celebrada al Centre d’Entitats aquest divendres, 20 de gener, i que ha comptat amb una trentena d’assistents.

Castellarnau va ser presentada com a cap de llista en un vermut popular aquest diumenge, 22 de gener, al Parc Voramar. En la seva intervenció, l’alcaldable escosocialista va fer una crida “per aconseguir que aquests 8 mesos de mandat des de la moció de censura es transformin en 4 anys més per a poder seguir treballant en la recuperació de la platja, la consolidació d’un espai de referència cultural del Baix Gaià com es la Violeta, seguir amb la millora de la neteja pública, la recollida de la brossa, l’´atenció a la gent gran i a Brises del Mar”. Segons Castellarnau, en balanç inclou “una bona gestió, transparent, eficaç i amb empatia” i va destacar l’experiència d’Alternativa Altafulla havent guanyat tres eleccions municipals i governat durant vuit anys seguits.

Serà el primer cop Montse Castellarnau encapçala la candidatura dl’Alternativa Altafulla i rellevarà Fèlix Alonso, que ho ha estat les tres darreres convocatòries i actualment és director general de Consum del Govern de les Illes Balears després deixar l’acta de regidor en perdre les eleccions de 2019. Castellarnau ha ostentat diverses tasques de govern i el maig de l’any passat es va convertir en alcaldessa després de prosperar una moció de censura.

En les properes setmanes s’ha d’acabar de composar la candidatura de l’Alternativa Altafulla i, segons ha pogut saber Torredembarra Actualitat, hi podria haver una renovació important en els primers llocs de la llista respecte els darrers comicis.

Foto: Una imatge de l’assemblea celebrada aquest divendres al Centre d’Entitats. / TAC-12 TV

Hemeroteca

Tweets recents

Share This