El material recollit a la Riera de Gaià per a una escola i un orfenat de Gàmbia arriba a destí

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 19/1/2023

Aquest dilluns, 16 de gener, ha arribat a una escola i un orfenat de Gàmbia afectades per unes greus inundacions el material recollit el novembre passat per una família rierenca, els Kassama Martínez i que va comptar amb la implicació de moltes persones i entitats del Baix Gaià i que es va centralitzar al camp de futbol de la Riera de Gaià.

Van carregar tot el material de construcció en un contenidor i van aprofitar l’espai que quedava per a enviar roba i altre material d’utilitat per a les famílies, la comunitat i centres educatius que els han demanat suport gràcies a la solidaritat del Baix Gaià.

Recordem que en unes de les escoles, els forts aiguats van esfondrar el sostre i va afectar mobiliari i material escolar. Des del centre educatiu van fer una crida als molts ex-alumnes que estan a Europa, per aconseguir donatius i ajuda per a la reconstrucció.

Preparant un segon enviament

Des de la família Kassama Martínez ja estan preparant un segon enviament, ja que aquests centres educatius gambians continuen necessitant ajuda. Raquel Martínez explica que els propers mesos organitzaran diversos actes solidaris, ja que el cost de l’enviament a través de vaixell té un cost molt elevat. A més de material per a la reconstrucció, com és el cas dels lavabos, que es van enfonsar, també hi inclourien roba i material escolar. Les persones interessades a col·laborar en el nou enviament podeu contactar a través del telèfon 652 41 29 04.

Foto: A dalt, Omar Kassama amb el camió amb el material i, a baix, alguns dels infants de l’escola. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This