Ànima Jove, el primer festival de curts d’animació de la demarcació de Tarragona se celebrarà a Altafulla el 21 de gener

REDACCIÓ – Altafulla, 30/12/2022

El proper 21 de gener tindrà lloc a Altafulla la primera edició d’Ànima Jove, Mostra Internacional de Curtmetratges d’Animació d’Altafulla. Serè el primer certamen de l’especialitat que se celebra a la demarcació de Tarragona i permetrà veure curtmetratges nacionals i internacionals de gran prestigi, que han recorregut els festivals d’animació més importants del mon.

La jornada començarà a partir de les 11:30 hores a la Sala La Violeta amb el taller CreÀnima per als més petits, per fer gaudir a tota la família d’aquesta experiència. Seguirà amb la projecció de la secció infantil de curtmetratges i, a a la tarda, començarà la mostra per adults, projectant la secció documental a les 17:30 hores, on es podrà veure La prima cosa, nominada als Goya 2023, seguida de la secció de ficció a les 18:45 hores, on destaca Affairs of the art, nominada als Òscar 2022..

Aquesta mostra neix amb un esperit de continuïtat, una cita anual on gaudir dels curtmetratges d’animació més destacats del panorama mundial i amb una clara vocació d’esdevenir un festival d’animació de renom internacional en un futur proper.

Darrera d’Ànima Jove està Most Wanted Studio, una productora audiovisual especialitzada en la creació de contingut per a cinema, televisió i plataformes digitals, especialment d’animació, fundada a Altafulla l’amy 2007. Belinda Bonan és la productora del festival i Joan Rubinat, el director.

Les entrades es poden comprar a lavioleta.sacatuentrada.es, la taquilla de La Violeta, l’Ajuntament d’Altafulla i l’Oficina de Turisme d’Altafulla.

Foto: A dalt, foto de família de la presentació de l’Ànima Jove i; a baix; fotograma d’Affairs of the art, nominada als Òscar 2022, es podrà veure a l’Ànima Jove. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This