‘El cinema, als cinemes’, eix temàtic del FIC-CAT 2023

REDACIÓ – Roda de Berà, 13/1/2023 

L’eix temàtic de la 15a edició del Festival Internacional de Cinema en Català estarà dedicat a les projeccions vistes a les sales de cinema. La situació actual de les sales de cinema és molt complicada amb l’arribada de les plataformes i el canvi en els hàbits de consum de l’audiovisual, a causa, en gran part, de la pandèmia.

Des del festival es creu que hi ha prou eines per “aixecar a la gent del sofà”, ja que ofereix una experiència cinematogràfica completa, amb projeccions de cinema de proximitat, la presència dels equips tècnics i artístics de les pel·lícules presentades, així com debat posterior amb tots ells.

Al FIC-CAT es reivindica el cinema vist en sala, amb persones al voltant, conegudes o no, i en pantalla gran, que és la finestra a través de la qual totes les pel·lícules volen arribar al públic.

Recordem que les inscripcions per a poder participar en la propera edició del Festival, que se celebrarà al Casino de Roda de Berà del 10 al 17 de juny, romandran obertes fins el 31 de març per a les categories llargmetratge, documental, curtmetratge, treball de centre educatiu i videoclip.

Foto: El FIC-CAT 2023 ja ha definit el seu eix temàtic. / FIC-CAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This