A licitació la renovació de l’enllumenat públic de la urbanització de Brises del Mar

REDACCIÓ – Altafulla, 12/1/2023

A partir d’aquest 11 de gener, les empreses interessades en l’execució del projecte de renovació de l’enllumenat públic de la urbanització de Brises del Mar, poden presentar les seves ofertes en el concurs públic de licitació de les obres el període del qual restarà obert fins el 6 de febrer.

El pressupost de licitació s’eleva fins als 498.948,72 euros (IVA inclòs) i la durada d’execució dels treballs s’estima en tres mesos. Durant aquests 25 dies de termini, es rebran les propostes de les empreses que vulguin concursar per a l’adjudicació del contracte, i a partir d’aquí, s’obriran les pliques i es determinarà a quin licitador s’adjudiquen els treballs, segons ha explicat la regidora de Via Pública i Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, que al mateix temps ha destacat que “el més important és haver iniciat el procés”.

L’actuació en l’enllumenat de Brises del Mar respon a una demanda llargament reivindicada pel veïnat ja que disposa d’una instal·lació antiga i obsoleta que actualment es troba fora de normativa. A més, és habitual que durant els episodis de pluges, els carrers es quedin sense xarxa d’enllumenat públic fins a l’arranjament temporal del sistema per part de la Brigada Municipal.

Ara, les 178 lluminàries se substituiran per unes de tecnologia LED, es canviarà el cablejat i es renovarà el quadre elèctric, que funcionarà amb  un rellotge astronòmic i serà gestionat telemàticament des de l’Ajuntament. Això permetrà obtenir un important estalvi energètic i econòmic, així com disposar d’un enllumenat de major qualitat i mediambientalment més sostenible que l’actual.

Foto: Brises del Mar tindrà un nou enllumenat. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This