La Violeta d’Altafulla tanca el primer trimestre d’activitat amb 2.250 espectadors

REDACCIÓ – Altafulla, 4/1/2023

El Centre Cultural la Violeta d’Altafulla tanca el seu primer trimestre d’activitat amb una xifra total de 2.250 espectadors que han gaudit dels 11 espectacles programats. Un resultat que, segons l’Ajuntament d’Altafulla “consolida la sala com a referent cultural del Baix Gaià”, objectiu marcat pel consistori altafullenc i la direcció artística de Juan Cruz des del primer moment.

Veïns i veïnes d’Altafulla i de tot el territori, especialment de municipis pròxims com Torredembarra, Tarragona, La Riera de Gaià i El Catllar, han passat per la en les diferents funcions d’humor, teatre, cinema, música i cant que la sala ha acollit entre els mesos d’octubre i desembre, en el que ha esdevingut una oferta cultural molt variada, pensada per a tot tipus de públic i gustos.

El monòleg humorístic Ante todo mucha calma, de José Corbacho, i l’obra teatral Ovelles, de Carmen Marfà i Yago Alonso, han estat les dues funcions que han aconseguit exhaurir les entrades, omplint la Violeta de gom a gom. Així mateix, el concert de la Nit de Blues, d’Agustí Mas Blues Explosion & Kitflus i Silver Bluesers; l’obra teatral Trampes de Zorros, amb Joan Maria Vidal; el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés; i el concert de Nadal de l’Escola de Música d’Altafulla, són algunes de les funcions amb les quals es va superar el 75% de l’aforament del centre cultural.

Altres espectacles de renom que la Violeta ha acollit durant aquests primers tres mesos de nova vida ha estat El Llarg Dinar de Nadal, amb Bruna Cusí com a protagonista, i el magnífic concert de Joan Miquel Oliver, cantant d’Antònia Font, En primeríssima persona.

El primer trimestre del 2023 ve carregat de cultura i espectacle, on destaca el cinema però també la comèdia amb el Neurona Fest, Festival de Comèdia i Ciència, el 3 i 4 de febrer, amb la presència de còmics com Héctor de Miguel (Quequé), Paula Púa, Pepe Colubi, Carmen Romero, Xavi Daura, Santi Alverú o Younez Chaib, entre d’altres.

La mostra de música i gastronomia km 0, Straperlo, amb un cartell de sis bandes locals, i Camellos com a banda convidada. Més música amb Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves; i més teatre amb Pongo de la Judit Martín i l’Alba Florejachs i Los Días Ajenos de Bob Pop.

Foto: Un dels espectacles que s’han pogut veure a La Violeta, Nit de Blues. / FERRAN DESCARREGA / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This