Ricard Ramon presenta a la Riera el 3 de gener el seu llibre ‘La lluita per l’aigua a la conca baixa del Gaià’

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 28/12/2022

La sala d’actes del Casal Rierenc acollirà el proper dimarts 3 de gener la presentació del llibre La lluita per l’aigua a la conca baixa del Gaià. Regadiu, molins i conflicte, de Ricard Ramon i Sumoy. En l’acte, que començarà a les set del vespre, hi intervindrà, a més de l’autor, el professor jubilat d’Història Moderna de la Universitat Rovira i Virgili Salvador Rovira i Gómez.

Nascut a Tarragona el 1976 però amb profundes arrels rierenques, Ricard Ramon i Sumoy va créixer entre les dues poblacions. És politòleg i després d’una llarga carrera a Brussel·les actualment és cap de la unitat adjunta a la Direcció General d’Agricultura i Desenvolupament Rural de la Comissió Europea. Però Ramon també té una vessant d’investigador al voltant de l’agricultura a la Riera i el Baix Gaià i ha publicat diversos articles. Ara va més enllà i publica aquest llibre: La lluita per l’aigua a la conca baixa del Gaià. Regadiu, molins i conflicte,

Foto: Una imatge de l’autor del llibre, Ricard Ramon Sumoy. / CAROL CUBOTA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This