Instal·lada a la Pobla de Montornès una estació de recàrrega per a vehicles elèctrics

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 3/1/2023

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha instal·lat una estació de recàrrega per a vehicles elèctrics, amb dos punts de recàrrega simultània, ubicada a l’aparcament situat a l’Avinguda Catalunya. Amb l’objectiu de fomentar l’ús dels vehicles classificats com a zero emissions i els classificats com a ECO,

D’aquesta manera, es facilita així als usuaris la seva recàrrega dels seus vehicles elèctrics sense haver de sortir del municipi, al mateix temps que es beneficiaran de la bonificació de la quota de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) del 50%, aprovada el setembre passat.

Foto: Punt de recàrrega a l’aparcament situat a l’Avinguda Catalunya. / AJ. POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This