Roger Trillas (Càmping Trillas Tamarit) assumeix la presidència de Càmpings de Tarragona

REDACCIÓ – Tarragona, 31/12/2022

El propietari i director de Càmping Trillas Tamarit, Roger Trillas, ha assumit la presidència de, l’Agrupació de Càmpings de Tarragona Ciutat, l’entitat que agrupa els càmpings del terme municipal de Tarragona. Després de formar part activa de la junta de l’agrupació en diversos mandats i ser membre de l’Associació Provincial de Càmpings i de l’executiva de PIMEC Tarragona, afronta ara un mandat de tres anys al capdavant dels càmpings de la ciutat de la capital tarragonina.

Actualment, l’Agrupació que presidirà Trillas concentra el 50% de les places d’allotjament de tota la ciutat i els càmpings generen 500 llocs de treball a la zona que en depenen directament, és per això que representen un actiu econòmic de primer ordre a la ciutat. La seva trajectòria al capdavant d’un dels càmpings de referència del Baix Gaià, ha contribuït a la seva elecció per liderar aquesta nova etapa en què l’Agrupació vol continuar treballant en la mateixa línia que en els últims anys.

Trillas substitueix en el càrrec a Agustí Peyra, que l’ha exercit durant 9 anys, i, en declaracions a Altafulla Ràdio afirma que assumeix el repte d’apostar per la “convivència entre el turisme i el medi ambient”, amb l’aplicació d’energies renovables i solucions sostenibles en el sector i amb la mirada posada en el pla especial de càmpings de Tarragona, que s’ha de consensuar amb l’Ajuntament. En declaracions a Altafulla Ràdio, Trillas s’ha mostrat il·lusionat amb el nou repte i ha recordat també que el sector ha superat amb nota el procés de recuperació després del sotrac de la pandèmia assolint al 2021 nivells d’ocupació equiparables als del 2019 i amb millors xifres pel que fa a aquest 2022 que ja tanquem.

Foto: Roger Trillas, director del Càmping Trillas Tamarit. / AGRUPACIÓ DE CÀMPINGS DE TARRAGONA CIUTAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This