INNOCENTADA l La platja del Canyadell serà totalment d’Altafulla a canvi que Brises del Mar s’incorpori a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra / Altafulla, 28/12/2022 

A partir del proper 1 de maig, la platja del Canyadell formarà part de forma íntegra del terme municipal d’Altafulla. A canvi, la urbanització Brises del Mar s’incorporarà a Torredembarra a tots els efectes legals. Segons ha pogut saber Torredembarra Actualitat, aquest acord és el fruit d’una llarga negociació entre els dos Ajuntaments i compta amb el vist-i-plau de la Generalitat de Catalunya i també del Govern espanyol.

L’objectiu d’aquest canvi de límits municipals és que Altafulla disposi d’una platja en condicions donada al inestabilitat de la platja actual a causa de l’emergència climàtica. A més, fins fa uns anys la meitat de la platja del Canyadell pertanyia a Altafulla i aquest detall ha estat decisiu perquè els governs català i espanyol hagin donat el vist-i-plau al canvi.

La urbanització Brises del Mar, molt allunyada del nucli d’Altafulla, genera moltes despeses cada any a les arques municipals altafullenques i, a partir d’ara, aquests diners es podran destinar al manteniment i la recuperació de platges.

El proper 9 de gener s’iniciarà una important campanya informativa als veïns i veïnes dels dos espais per donar-los a conèixer els canvis en els termes municipals de Torredembarra i Altafulla i com els afecta.

Foto: A l’esquerra, la urbanització Brises del Mar, i, a la dreta, una vita àeria de la platja del Canyadell. /  AJ. ALTAFULLA / TURIME TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This