Altafulla aboca sorra a la zona del Voramar d’Altafulla per a protegir-la de possibles temporals

REDACCIÓ – Altafulla, 29/12/2022

Des d’aquest dimecres 28 de desembre, la zona que hi ha davant del Parc de Voramar d’Altafulla compta amb més sorra. S’han dut a terme uns treballs de reposició de sorra amb l’objectiu de mitigar les conseqüències dels temporals que es puguin originar en les properes setmanes o mesos.

La regidora de Medi Ambient a l’Ajuntament d’Altafulla, Marisa Méndez-Vigo, en declaracions a Altafulla Ràdio, ha deixat clar que es tracta d’una acció, doncs, a “curt termini” a l’espera d’aprovar el projecte definitiu.

Les màquines han agafat sorra dels punts de la platja amb més volum, i els han situat al Voramar dissenyant una mena de barrera per protegir la zona davant un hipotètic nou capítol d’inclemències meteorològiques.

Méndez-Vogo, que ha deixat ben clar que en cap cas es tracta “d’una estructura ni de la intenció de posar dunes o vegetació”, apunta que la zona del Voramar “pot ser la més vulnerable”, i que per això s’ha aprofitat la sorra que ha portat el mar per traslladar-la a aquest punt i amuntonar-la en forma de barrera. Igualment, ha recordat que a principis d’any s’espera fer més aportacions “que es repartiran per tota la platja”.

Foto: L’alcaldessa, Montse Castellarnau, i la regidora de Medi Ambient, Marisa Méndez-Vigo, visitant els treballs a la zona de Voramar d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This