Bob Pop, Lluís Gavaldà i Judit Martín, alguns dels principals noms de La Violeta d’Altafulla aquest inici de 2023

REDACCIÓ – Altafulla, 28/12/2022

La Sala La Violeta d’Altafulla ja té a punt la programació pel primer trimestre de 2023 amb propostes innovadores, creatives, de talent local i intèrprets de reconegut prestigi del panorama nacional, per seguir consolidant i ampliant aquest públic del territori. Bob Pop, Lluís Gavaldà, Judit Martín i Alba Florejachs són alguns dels principals noms que passaran per La Violeta aquest inici de 2023

L’aposta al gener és clarament cinematogràfica. Es dona el tret de sortida a un ventall de cicles de clàssics del cinema de tots els temps, des del dedicat a Spielberg com el que selecciona aquelles pel·lícules que son “imprescindibles”. De del teatre, però també amb clau cinematogràfica, ens arriba Bingo Banda, un espectacle musical per tota la família per jugar com si estiguéssim al Bingo, on sonaran més de reconegudes bandes sonores.

Després, Ànima Jove, la Mostra Internacional de Curts d’animació d’Altafulla organitzada per Most Wanted d’Altafulla. Un esdeveniment únic per difondre l’art de l’animació amb treballs de àmbit mundial.

Un dels plats forts del febrer és el Neurona Fest, el Festival de Comèdia i Ciència d’Altafulla, per no parar de riure però també per aprendre; amb el talent i l’humor de Héctor de Miguel (Quequé), Paula Púa, Xavi Daura, Carmen Romero, Yunez Chaib, Pepe Colubi, Xurxo Mariño, Santi Alverú i molts més. Riure’m i també sabrem què passa al nostre cervell quan ens expliquen un acudit o que pot fer la intel·ligència artificial per la comèdia.

El 18 de febrer, Dias ajenos de Bob Pop, un monòleg on Bob Pop, sense guió i amb una improvisació vital, repassa la vida a través dels diaris d’altres i els propis. I per tancar el mes, un “festivalasso” de música del territori i gastronomia km 0.

Arriba Straperlo per embogir amb sons i tastos d’aquí. Deu hores on es traficarà amb la millor música en directe i oferta gastronòmica de la província de Tarragona. 6 bandes d’aquí: Maurice Gene, Islandia Nunca Quema, Hideout, Sounds From The Supermarket, Lynne Martin, Murmur, i tancant la banda convidada Camellos; Djs, minimarket discogràfic de bandes locals, instal·lació artística, tasts de vins i cerveses i, per descomptat, la millor teca.

I el març, arriba Pongo, amb la Judit Martín i l’Alba Florejachs. Un format de comèdia i improvisació inèdit als escenaris catalans. Els pongos són objectes decoratius de dubtós gust, presents a totes les cases, que amaguen centenars d’històries i anècdotes. Els objectes, triats a l’atzar faran aparèixer desenes de personatges on la Martín i la Florejachs, estiraran del fil i crearan una història. Comèdia en estat pur.

A la recta final del trimestre comptarà amb el Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves amb el seu espectacle Sona una cançó. Lluís Gavaldà recull les cançons que han marcat la seva vida i ens explica en quin moment els va descobrir i per què han passat a formar part de la banda sonora.

Foto: Bob Pop presentarà a Altafulla Días ajenos de Bob Pop. / VIQUIPÈDIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This