Altafulla arranjarà durant les festes de Nadal els desperfectes de la Llar d’Infants Hort de Pau

REDACCIÓ – Altafulla, 23/12/2022

L’Ajuntament d’Altafulla aprofitarà les vacances escolars de Nadal per arranjar tit un seguit de desperfectes que té la Llar d’Infants Hort de Pau i que es van agreujar amb el temporal del passat mes de setembre. Les filtracions d’aigua són cada cop més evidents i la reparació de la coberta de l’equipament és una de les actuacions prioritàries a fer. Abans, però, caldrà intervenir en el terra, laminat de fusta, fet malbé en part del seu perímetre per l’efecte de l’acumulació d’aigua. Igualment és necessària una renovació del quadre de llums, on també hi va arribar l’aigua de les filtracions produïdes en aquest últim temporal que va provocar inundacions al centre.

La regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, responsable de gestionar els treballs, destaca que aquest equipament ja ha patit en diverses ocasions problemàtiques amb la pluja i cal intervenir-hi definitivament.

La primera tinent d’alcaldia ha explicat també que el cost de les intervencions que s’han de fer al centre escolar les sufragarà en part l’assegurança de l’equipament, mentre que l’altra part l’assumirà les arques municipals.

Pel que fa a les obres, aquestes començaran a principis de gener, quan encara no hi ha activitat lectiva al centre. Els treballs a la teulada s’allargaran ja un cop comencin les classes però en tractar-se d’una intervenció a l’exterior, no afectarà el funcionament regular de la llar d’infants.

Foto: Una imatge del centre educatiu altafu

Hemeroteca

Tweets recents

Share This