L’Arbre dels desitjos de Creixell llueix els propòsits de la gent gran del taller de memòria

REDACCIÓ – Creixell, 22/12/2022

La gent gran que ha realitzat enguany el taller de memòria, organitzat per la Regidoria de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell, va acabar el curs aquest dimarts, 20 de desembre, amb el tradicional acte nadalenc de l’Arbre dels desitjos. Els usuaris del taller van penjar els seus desitjos i bons propòsits en forma d’ornament a l’arbre de Nadal del poble. Posteriorment els usuaris del taller es van desitjar unes bones festes i un bon any 2023 durant l’esmorzar de Nadal.

En les darreres setmanes un grup de persones de Creixell d’entre 70 i 90 anys, algunes d’elles amb dependència, han participat en el taller de memòria dirigit per la directora de L’Arc Serveis, Jerusalem Torra. La gent gran també ha realitzat un taller d’eines de Google per combatre l’anomenada bretxa digital.

Els usuaris del taller de memòria han mostrat la seva satisfacció tant pel resultat del taller com per les activitats que s’han realitzat. La regidora de Gent Gran de Creixell, Chelo Picón, ha posat en valor que “la vida social és una activitat molt important per potenciar l’estimulació del cervell”, alhora que destaca que “evitar la soledat ha estat molt ben acceptat per les persones que hi han participat”.

D’altra banda, des de la Regidoria de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Igualtat, també s’han dut a terme enguany altres iniciatives de suport a la gent gran del municipi com el projecte “Acompanya’m”, que posa un taxi a la disposició de les persones majors i amb dependència per traslladar-se al metge o el “Bon dia” d’atenció personalitzada.

Foto: Dues imatges de la gent gran que ha participat en aquest projecte. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This