Escolars de Roda de Berà visiten el Centre de dia per a gent gran Marinada

REDACCIÓ – Roda de Berà, 20/12/2022

Aquest Nadal el Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà s’omple d’escolars que porten rialles, nadales, abraçades i bons sentiments. Divendres passat,. 16 de desembre, alumnes de les escoles Salvador Espriu i El Cucurull de Roda van visitar el centre de dia amb l’objectiu de potenciar les relacions intergeneracionals entre les persones grans i els més menuts facilitant  així el coneixement entre ambdues generacions. Els infants van realitzar activitats amb les persones majors com ara la decoració del centre amb motius nadalencs, van compartir jocs de taula i van cantar nadales.

Jerusalem Torra, gerent de L’Arc Serveis, l’empresa que gestiona el centre de dia, es mostrava molt satisfeta per aquesta iniciativa que trenca estereotips envers la gent gran: “Són molts els objectius que s’amaguen darrera un somriure o d’una rialla. Aconseguim trencar tòpics envers la imatge que es té de la gent gran, fomentem les relacions socials entre nens i grans, transmetem valors, ens divertim junts,  augmentem la cohesió social a Roda de Berà i promocionem el treball en xarxa”.

D’altra banda, aquesta iniciativa intergeneracional també dona visibilitat al Centre de dia per a gent gran Marinada com un recurs molt important per les persones majors, als serveis d’atenció domiciliària que s’estan fent a les seves pròpies llars i, al mateix temps, posa les persones grans al centre de tot, aquesta vegada, de la mà dels més menuts.

Des del centre de dia també es vol donar les gràcies al professorat i a la direcció de les dues escoles “per pensar en nosaltres i per iniciar i impulsar aquest projecte, que de ben segur, que d’ara en endavant s’hi sumaran noves relacions intergeneracionals”.

Foto: Un moment de la cantada de nadales. / L’ARC SERVEIS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This