La regidora altafullenca Inma Morales (PSC) serà nova consellera comarcal

REDACCIÓ – Altafulla, 15/12/2022

La regidora d’Altafulla Inma Morales, l’única del grup municipal del PSC, es convertirà abans d’acabar l’any en nova consellera comarcal del Tarragonès. A més, Morales s’incorporarà al govern de l’ens supramunicipal.

L’edil altafullenca substituirà qui fins ara ocupava aquest lloc i que va ser apartat del partit per presumptament haver comès alguna irregularitat exercint el seu càrrec com a regidor del PSC a Vila-seca, Iván Navarro.

Morales, que ha afirmat a Altafulla Ràdio que “entrar al Consell Comarcal representa una satisfacció i una oportunitat per poder tenir un altre punt de vista sobre la gestió política al territori”, serà la tercera regidora altafullenca que també és consellera comarcal: la primera tinent d’alcaldia d’Altafulla, Marisa Méndez-Vigo, que ostenta una de les vicepresidències de l’ens en representació d’En Comú Guanyem, i a la regidora de l’EINA-ERC Gemma Maymó, a l’oposició.

Foto: Inma Morales compaginarà a partir d’ara ser regidora amb consellera comarcal. / ALTAFULLA RÀDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This