DiscaPobla recull 622 euros per a l’associació Down Tarragona

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 11/12/2022

DiscaPobla, l’esdeveniment organitzat per Protecció Civil La Pobla de Montornès amb la col·laboració d’associacions del municipi per commemorar el Dia mundial de la discapacitat, ha recollit un total de 622 euros per a l’associació Down Tarragona. Aquesta és la xifra resultant de restar les despeses de tots els diners recaptats amb les diferents activitats. Aquests diners aniran destinats a Down Tarragona per al trasllat i adequació de la seva nova seu de l’entitat.

El Poliesportiu de la Pobla de Montornès va acollir el passat 4 de desembre l’esdeveniment, que va ser qualificat de tot un èxit per l’organització. Entre altres activitats hi van haver tallers, activitats infantils, futbol inclusiu, castells, zumba, tabalada i sortejos.

Foto: La Geganta inclusiva Frida va participar a l’esdeveniment. / DISCAPOBLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This