La 99a Pujada a Sant Simplici de l’Anna Saballs serà una marxa popular el 17 de desembre

REDACCIÓ – Tarragona, 9/12/2022

L’arquitecta i corredora tarragonina Anna Saballs està a punt de complir el repte de pujar 100 cops al turó de Sant Simplici durant un any i ha preparat una 99a pujada molt especial: una marxa popular el proper dissabte 17 de desembre.

La sortida es farà des del càmping Tamarit Beach Resort a les quatre de la tarda, Seran vuit quilòmetres de recorregut d’un nivell mig-fàcil. Hi haurà batucada, samarretes i algunes sorpreses. El Restaurant ens prepararà un aperitiu nadalenc a l’acabar.

Les places són limitades i les inscripcions s’han de fer AQUÍ.

Sant Simplici és un turó de 111 metres d’alçada situat a la zona de llevant del terme municipal de Tarragona, al límit amb el Baix Gaià. Està coronat per les restes d’una torre medieval. L’arquitecta i corredora tarragonina Anna Saballs va iniciar a començaments d’any una campanya per conscienciar la ciutadania i les administracions del valor patrimonial d’aquest espai i la necessitat que s’hi emprenguin obres de restauració. La campanya consisteix en pujar cent cops a la muntanya.

El Torredembarra Actualitat va participar el mes de juliol passat en una de les pujades amb La Torre Camina i el Club d’Escacs Torredembarra també va acompanyar Saballs al cim de Sant Simplici el mes de novembre.

Foto: Anna Saballs en una de les pujades a Sant Simplici. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This