La Pobla de Montornès impulsa el 3r Concurs de balcons i aparadors decorats i/o il·luminats

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 7/12/2022

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès posa en marxa per tercer any consecutiu el Concurs de balcons i aparadors decorats i/o il·luminats. La decoració serà lliure, però amb temàtica nadalenca i la decoració haurà de romandre fins al 6 de gener.

Les inscripcions es poden fer fins al proper 23 de desembre trucant al telèfon de l’ajuntament (977 648 012). Es farà una votació popular a través de la pàgina web de l’ajuntament a partir del 27 de desembre fins el 8 de gener.

Els guanyadors s’emportaran:

– Premi d’una cistella de productes al millor balcó.

– Premi d’una cistella de productes a la millor façana.

– Publicació a la portada de la pigota al millor aparador.

Foto: El balcó guanyador en l’edició de l’any passat. / AJ. POBLA MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This