Altafulla celebra la seva Fira de Nadal del 9 a l’11 de desembre amb 34 parades

REDACCIÓ – Altafulla, 7/12/2022

La  plaça de l’Església i la placeta de Sant Antoni acolliran del 9 a l’11 de desembre una nova edició de la Fira de Nadal d’Altafulla. La mostra, que acollirà un total de 34 parades d’artesania i complements de Nadal, estarà oberta al públic el divendres i el dissabte, de 18 a 21 hores, i el diumenge, d’11 a 14 hores.

La principal novetat d’aquesta edició és el taller de pessebres, que tindrà lloc dissabte, de 18 a 21 hores, a càrrec de l’Associació de Pessebristes d’Altafulla. Es tracta d’una activitat oberta a tothom l’objectiu de la qual és ensenyar tècniques habituals per confeccionar un diorama.

Pel que fa a la resta d’activitats, l’Ateneu de Dones d’Altafulla amenitzarà el passeig dels visitants amb una animació de ball en línia amb nadales, que servirà per donar el tret de sortida inaugural a les 20 hores. Ja diumenge, la Coral Nous Rebrots i la Coral de l’Escola de Música compartiran el seu repertori nadalenc a partir de les 19 hores. La fira comptarà també amb un servei de bar.

Foto: Una imatge de la darrera edició de la fira nadalenca d’Altafulla. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This