L’EINA-ERC segueix avançant en la seva candidatura a Altafulla i presenta Eva Blanch i Daniel Price

REDACCIÓ – Altafulla, 4/12/2022

Eva Blanch, docent de professió, repetirà en la posició número 8 de la candidatura d’EINA-ERC en què s’incorpora el traductor Daniel Price com a número 9. Són els dos nous noms per a les eleccions municipals 2023 d’Altafulla que la formació republicana va presentar el dijous passat, 1 de desembre, en un sopar amb militants i simpatitzants. L’EINA-ERC és l’únic partit a Altafulla que ha desvelat la composició de la seva llista més enllà de l’alcaldable.

Pel que fa a Eva Blanch, ocupa la posició número 8 de la llista, la mateixa que ja va ocupar el 2019. De fet, la idea de repetir com a candidata assegura que li fa molta il·lusió perquè ha vist com l’EINA, “en aquests tres anys que ha estat al govern ha complert amb el que es va proposar i ha treballat per al poble i amb un equip de gent del poble”.

Per la seva banda Daniel Price es marca l’objectiu d’impulsar l’atractiu turístic del municipi i es mostra satisfet de poder sumar en un projecte integrat per gent del poble, implicada en la vida social i cultural d’Altafulla. En aquest sentit, assegura que vol “recuperar la comunió que hi havia temps enrere al municipi”, amb més germanor entre tots els veïns i veïnes.

Blanch i Price s’uneixen a Francesc Julià i Andrea Córdoba, que ocupen els llocs 7 i 6 de la llista, a més dels 5 regidors actuals de la formació, Alba Muntadas, Gemma Maymó, Àlex Cañas, Dani Franquès i Jordi Molinera. El coordinador dels republicans, Jordi Molinera, afirma que amb aquestes posicions, l’EINA-ERC es proposa “nodrir un equip de futur que pugui donar continuïtat al projecte actual i formar part del relleu dels republicans a l’Ajuntament d’Altafulla”.

Foto: D’esquerra a dreta, Alba Muntadas. Eva Blanch, Daniel Price i Jordi Molinera. / EINA-ERC

Hemeroteca

Tweets recents

Share This