Junts presenta els seus alcaldables a Torredembarra, Creixell i Roda de Berà

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/12/2022

Junts per Catalunya ha presentat tres dels seus caps de llista al Baix Gaià aquest dissabte, 3 de desembre. Jordi Llopart, candidat a l’alcaldia de Creixell; Xavier Suàrez candidat a l’alcaldia de Torredembarra i Albert Martin candidat a l’alcaldia de Roda de Berà, han realitzat les respectives presentacions acompanyats del secretari general de Junts, Jordi Turull.

Més de 250 persones han assistit en les tres presentacions d’aquests municipis del Baix Gaià. La més nombrosa ha estat a Torredembarra, aplegant gairebé un centenar de persones a Cal Maia, entre els quals la plana major de la formació al Camp de Tarragona, a més de diputats i senadors.

“Ha estat el tret de sortida de la precampanya de Junts a Torredembarra. L’acte central a Cal Maiam ens deixa bones sensacions, però som conscients que comencem de zero, hem de reconstruir Junt al nostre municipi. Hi fem amb humilitat i esperem que la gent ens doni suport”, ha explicat Suàrez al Torredembarra Actualitat

L’alcaldable de Junts apunta que estant acabant de conformar l’equip que l’acompanyarà en la candidatura i que passat el mes de febrer donaran a conèixer la candidatura i el projecte per a les eleccions municipals de maig vinent. Recordem que Junt compta actualment amb un únic regidor al ple de Torredembarra, el mateix Xavier Suàrez.

Foto: D’esquerra a dreta, Xavier Suàrez, Albert Martín i Jordi Llopart. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This