Protecció Civil de la Pobla de Montornès organitza el 4 de desembre l’esdeveniment Pro-Down DiscaPobla 2022

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 6/11/2022

El Poliesportiu de la Pobla de Montornès acollirà el proper 4 de desembre l’esdeveniment organitzat per Protecció Civil La Pobla de Montornès amb la col·laboració d’associacions del municipi per commemorar el Dia mundial de la discapacitat. Tots els diners recaptats anirà destinats a Down Tarragona per al trasllat i adequació de la seva nova seu de l’entitat. L’entrada serà un donatiu de 2 euros i 5 euros incloent entrepà i beguda.

Programa

10.00 h Tabalada d’inici a càrrec de Amics de Montornès i La Bèstia de sa Pobla i presentació de l’esdeveniment amb vídeo de Pablo Pineda.

10.30 a 11.30 h Futbol inclusiu Down Tarragona-Escola CFS la Pobla de Montornès.

12.00 a 13.00 h Castells amb Castellers de la Il·lusió I Xiquets de Torredembarra.

13.00 a 14.00 h Zumba amb Down Revolution.

16.00 a 17.30 h Activitats infantils.

17.30 h Tancament de l’esdeveniment amb la Geganta Frida.

Hi haurà tallers infantils a càrrec d’Esperanza Ahumada i l’AFA Escola Els Ametllers, pintacares a càrrec de Gerdi Kranendonk, circuit, animació a càrrec de Paloma González i un mercat ambulant solidari situat en l’exterior del Poliesportiu. Es faran sortejos i la rifa de cistella de Nadal.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This