Jordi Turull presenta tres alcaldables de Junts al Baix Gaià el 3 de desembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/12/2022

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, farà aquest dissabte, 3 de desembre, una gira pel Baix Gaià per a presentar els caps de llista de la formació en tres municipis: Creixell, Torredembarra i Roda de Berà.

La jornada de Turull al Baix Gaià començarà a les 11:30 hores Casal Municipal de Creixell en la presentació de l’alcaldable de Junts a Creixell, Jordi Llopart, que des de 2011 afronta la seva segona etapa com alcalde del municipi i aspira a repetir.

A les 12:30 hores, Sala Cal Maiam de Torredembarra, es presentarà  l’alcaldable de Junts a Torredembarra, Xavier Suárez. Després d’un dinar amb militants i simpatitzants juntaires al Restaurant Les Guatlles de Roda de Berà, a les 17:00 hores, Casal Municipal Les Monges de Roda de Berà, acabarà la jornada amb la presentació de l’alcaldable de Junts al municipi, Albert Martin i Ferrer. Tant Suárez com Martín són regidors als seus municipis.

Foto: Jordi Turull està de gira aquest 3 de desembre pel Baix Gaià. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This