Els infants ingressats a l’Hospital Santa Tecla podran anar al quiròfan amb un cotxe teledirigit

REDACCIÓ – Tarragona, 30/11/2022

Gràcies a la donació de Tsystems Iberia, un cotxe teledirigit, rèplica en miniatura d’una marca Mini, s’ha estrenat a la planta tercera de l’Hospital Santa Tecla per a ús dels nens i nenes ingressats. Aquest mitjà substitueix el d’una llitera convencional.

Aquesta iniciativa està dirigida a reduir l’estrès que tant la mateixa estada hospitalària com la realització d’una prova diagnòstica o una intervenció quirúrgica pugui provocar en els pacients més petits. “Aquestes iniciatives ens ajuden a continuar amb el procés d’humanització dels espais pediàtrics”, afirmen des del centre hospitalari de referència del Baix Gaià.

Foto: L’equip de la planta tercera de l’Hospital de Santa Tecla amb el cotxe teledirigit- / XARXA SANTA TECLA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This