El PACMA, una nova oferta en les properes eleccions municipals d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 30/11/2022

Altafulla comptarà amb una nova candidatura a les properes eleccions municipals el maig vinent, segons ha avançat el diari Més Tarragona. Es tracta del Partido Antitaurino contra el Maltrato Animal (PACMA), que es presentarà per primer cop en uns comicis locals al Baix Gaià. La formació política animalista concorrerà als comicis amb la intenció de portar els drets animals, la lluita pel medi ambient i la justícia social a la quotidianitat política altafullenca.

La cap de llista serà l’empresària María Elisa López-Mateos Moreno. Mateos, de 66 anys, és tècnica mercantil i administrativa i secretària mèdica. Es considera una aficionada a les activitats a l’aire lliure i en contacte amb la natura, així com la pintura. Ha participat com a voluntària al refugi de cavalls ADE i al Centre d’Ajuda Social In Via.

La candidata assegura que “hi ha moltes qüestions a resoldre de caire social; la sanitat pública; els col·legis públics; l’alt preu dels lloguers; la cistella de compra” i posa especial atenció en la cura dels rius i aqüífers, així com l’atenció que se’ls proporciona als animals que resideixen al terme municipal.

Foto: El PACMA aspira a estar present al proper ple altafullenc: / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This