‘Dones pageses’ es presenta a la Nou de Gaià el 3 de desembre

REDACCIÓ – La Nou de Gaià, 30/11/2022

El projecte Dones pageses es donarà a conèixer aquest proper dissabte, 3 de desembre, a la Nou de Gaià. L’objectiu és compartir l’experiència de crear i conrear un hort respectuós amb l’entorn i les persones.

Dones pageses, un projecte d’acció social, interculturalitat i sostenibilitat al Baix Gaià, l’impulsa l’Associació Mediambiental La Sínia. El projecte ha estat seleccionat dins de les convocatòries socials de la Fundació “La Caixa”.

La xerrada serà a partir de les onze del matí al Castell de la Nou. A l’acabar hi haurà un petit refrigeri.

Del projecte Dones pageses en vam parlar en aquest reportatge.

Foto: El projecte Dones pageses funciona des de fa un any a la Riera dE Gaià, / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This