L’Ajuntament de Creixell crea un lloc web per a penjar ofertes de feina d’empreses privades

REDACCIÓ – Creixell, 25/11/2022

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Creixell ha creat un apartat a la web municipal per penjar ofertes de feina d’empreses privades. Les empreses que estiguin interessades en contractar alguna persona hauran de contactar amb l’Ajuntament, omplir un formulari explicant el tipus de feina i informar al consistori sobre l’estat de l’oferta de treball. Qualsevol persona podrà entrar en aquest apartat per consultar les ofertes penjades.

Des de la regidoria es preveu que aquest servei tingui una bona acollida entre empreses de sectors diversos com el turisme, la restauració, els serveis, la indústria o entre les empreses del tercer sector. Tenint en compte que Creixell és un municipi turístic, “creiem que serà una bona experiència, especialment per als càmpings i les guinguetes, que podran contractar gent de proximitat”, assenyala la regidora de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Igualtat, Chelo Picón. De fet, la regidora afirma que “la idea de crear aquest apartat al web de l’Ajuntament va sorgir arran la demanda d’empreses, sobretot de càmpings, que ens trucaven demanant-nos gent”.

El lloc web està obert tant a les empreses locals com les de fora del municipi. La idea és que qualsevol empresa de Creixell o de la comarca pugui penjar ofertes de treball per captar persones aturades. Una mostra de l’èxit és que la primera oferta de feina que es va penjar al web (tasques de neteja i manteniment en àrees públiques), va quedar coberta en pocs dies.

El formulari

Les empreses que vulguin penjar una oferta de feina hauran d’omplir un formulari amb les dades següents: nom de l’empresa, telèfon i correu electrònic de contacte, persona de contacte, descripció de l’oferta sol·licitada, requeriments mínims del candidat/a, jornada i horari laboral, tipus de contracte i sou ofert orientatiu.

Foto: La web corporativa de l’Ajuntament de Creixell s’amplia amb un nou servei.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This