Creixell senyalitza les entrades del municipi amb rètols de ‘Localitat compromesa contra la violència de gènere’

REDACCIÓ – Creixell, 27/11/2022

Coincidint amb la commemoració del 25-N, la regidoria de Benestar Social, Gent Gran, Salut i Igualtat de l’Ajuntament de Creixell ha senyalitzat tres entrades i sortides del municipi amb uns rètols violetes on s’hi llegeix “Creixell, localitat compromesa contra la violència de gènere”. Aquest passat dijous a la nit, l’Ajuntament també va estrenar els llums violetes al balcó de la casa consistorial.

La regidora d’Igualtat, Chelo Picón, ha destacat que aquesta senyalització és una iniciativa pionera al territori que pretén “visualitzar que som un municipi compromès durant tot l’any amb la lluita contra la violència envers les dones, amb serveis de suport a les víctimes, eines per detectar casos de maltractament, campanyes de conscienciació, reivindicacions a través de l’art i activitats diverses”.

Els actes programats pel 25N a Creixell van arrencar el passat divendres al migdia, amb la lectura del Manifest institucional del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones i s’han allargat tot el cap de setmana.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This