La Nou de Gaià impulsa per Nadal una exposició col·lectiva de col·leccionisme entre els veïns i veïnes

REDACCIÓ – La Nou de Gaià, 23/11/2022

L’Ajuntament de la Nou de Gaià impulsa una exposició col·lectiva de col·leccionisme entre els veïns i veïnes, que està previst portar a terme durant les festes de Nadal al Castell. Des del consistori de la localitat del Baix Gaià assenyalen que es tracta d’una temàtica “diversa, curiosa i apassionant”, que per les seves característiques és susceptible de tenir força seguiment.

Des del govern municipal de la Nou es convida a tota la ciutadania a participar-hi independentment de les seves col·leccions. L’objectiu final és “crear un espai de germanor”, en el qual els participants puguin exposar els seus elements de col·leccionisme, i intercanviar opinions amb la resta.

Els veïns i veïnes que estiguin interessats tenen de temps per enviar les propostes fins el proper 10 de desembre. Ho poden fer través del correu de l’alcaldessa de la Nou de Gaià, j.figueras@noudegaia.altanet.org, o a través d’una trucada o watshapp al telèfon 659 63 09 86.

Foto: Una imatge de la Nou de Gaià. / AJ. NOU DE GAIÀ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This