Montse Muñoz repetirà com a cap de llista del PSC a Creixell i Laura Moya debutarà a Roda de Berà

REDACCIÓ – Creixell / Roda de Berà, 17/11/2022

El PSC va ultimant la designació dels seus caps de llista als diferents municipis del Baix Gaià. Igual que a Torredembarra, Altafulla i el Catllar, els socialistes repeteixen alcaldable a Creixell, amb Montse Muñoz. És una de les polítiques socialistes més veteranes i ha liderat la candidatura en el municipi creixellenc diversos cops. Ha format part del govern, tot i que ara està a l’oposició. El seu objectiu serà trencar amb dotze anys Jordi Llopart a l’alcaldia, primer amb CiU i ara amb Junts.

En canvi, a Roda de Berà, Laura Moya serà per primer cop cap de cartell del PSC. Regidora des de 2015 i actual portaveu del grup municipal, substituirà Joan Antoni Benedicto, que ha estat alcaldable socialista dos cops i per motius de salut va renunciar fa uns mesos a la seva acta de regidor.

Després de ser escollides per les assemblees locals, les dues alcaldables van ser ratificades el dissabte passat 12 de novembre, pel Consell de Federació i aquest dissabte vinent, dia 19, passaran l’últim tràmit, que serà la ratificació per part del Consell Nacional del PSC.

Foto: Montse Muñoz, la primera per l’esquerra, i Laura Moya, la quarta per l’esquerra, durant el Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona dissabte passat. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This