Antonio López tornarà a ser l’alcaldable del PSC al Catllar el 2023

REDACCIÓ – El Catllar, 16/11/2022

L’actual portaveu del PSC a l’Ajuntament del Catllar, Antonio López, liderarà novament la candidatura de la formació a les eleccions del maig vinent al municipi. López ha estat escollit per unanimitat per l’assemblea de l’agrupació de  militants socialistes de la localitat. Ara només queda un tràmit, que és la ratificació aquest proper dissabte, 19 de novembre, de la candidatura per part del Consell Nacional del PSC, després que el dissabte passat fos el Consell de Federació qui la ratifiqués.

Antonio López López serà la quarta vegada que encapçala la candidatura socialista al Catllar, municipi on va ser alcalde entre els anys 2014 i 2016, any en què va ser apartat de l’alcaldia per una moció de censura. Tant en les eleccions de 2015 com les de 2019 el PSC va ser la força més votada al municipi catllarenc, obtenint quatre regidors.

Per això, López demana als veïns i veïnes del Catllar que li facin confiança el maig vinent per aconseguir una “majoria sòlida” i evitar que “els que perden les eleccions es posin d’acord per apartar de l’alcaldia qui ha guanyat les eleccions com el 2019.”

Foto: Antonio López és l’actual portaveu del PSC a l’Ajuntament del Catllar. / FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This