‘Gala de les Estrelles per la Marató’ el 19 de novembre a la Pobla de Montornès

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 15/11/2022

El proper dissabte, 19 de novembre, a partir de les cinc de la tarda, el pavelló poliesportiu de la Pobla de Montornès acull la ‘”Gala de les Estrelles per la Marató”. Hi haurà catifa vermella i espectacle en un acte emmarcat en els actes previs de lLa Marató de TV3.

Les entrades anticipades es poden comprar fins el 17 de novembre a un preu e 5 euros al Fort Virgili, Marta Ramos i Formatgeria La Pobla. El mateix dia es podrà adquirir per 7 euros.

Tots aquests diners es destinaran a La Marató de TV3, que aquest any, amb el lema #bumbum se celebrarà el proper 18 de desembre i està dedicada a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. Només a Catalunya, 1 de cada 4 persones mor a causa d’una malaltia del cor o d’un ictus.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This