El documental  ‘Patriarcado: el organismo nocivo’ es projectarà a Creixell el 27 de novembre

REDACCIÓ – Creixell, 13/11/2022

El Casal municipal de Creixell acollirà el proper diumenge 27 de novembre, a les sis de la tarda, la projecció del documental Patriarcado: el organismo nocivo, produït per Pandora Box TV i codirigit per Teresa Soler i Albert Sanfeliu. L’acte tindrà un col·loqui amb els assistents i el codirector Albert Sanfeliu, que resideix a Torredembarra.

El documental, en la campanya de micromecenatge hi va participar el Torredembarra Actualitat, continua projectant-se per tot el país i aquest és el primer cop que es podrà veure al Baix Gaià. La pel·lícula recull èxits per la seva mirada des de la pedagogia, com eina transformadora per la prevenció de la violència de gènere i per crear consciència social i cívica, com comença  a recollir la premsa.

Patriarcado, organismo nocivo acumula 5 candidatures als Premis Goya 2023: millor pel·lícula, millor director, millor guió original, millor muntatge i millor so. A més, se li ha concedit la distinció del Ministerio de Cultura com a pel·lícula especialment indicada pel foment de la Igualtat de Gènere. És apta per a majors de 12 anys.

Apassionant i pròxim, el documental transcorre fora dels patrons que ens condicionen. sobre tabús i qüestions en penombra, des dels seus angles cecs, per a desaprendre. Recull els testimonis de quatre dones exemplars, sense victimització ni paternalisme, amb emoció i força. Juntament amb la intensa argumentació dels especialistes, el treball ofereix una contundent eina útil, preventiva i efectiva per fer front a aquesta xacra.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This